ISO 2451: 2017
ISO 2451: 2017
دانه های کاکائو – خصوصیات و الزامات کیفی
الزامات، طبقه بندی، نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و مارک برای دانه های کاکائو را مشخص می کند.
توصیه های مربوط به ذخیره سازی و ضد عفونی به عنوان راهنما در ضمیمه های G و H به ترتیب داده می شود.
ضمیمه I فقط برای مقاصد اطلاع رسانی است و روش نمونه گیری برای تجزیه و تحلیل کیفیت اولیه را می توان با توافق همه طرف های ذینفع تصویب کرد.
دانه های کاکائو – نمونه برداری:ISO 2292:2017
ISO 2292:2017 شرایط عمومی مربوط به نمونه برداری برای تعیین کیفیت دانه های کاکائو را مشخص می کند. این استاندارد همچنین الزامات و توصیه های مربوط به روش مورد نیاز برای نمونه برداری از دانه های کاکائو را در کیسه ها و عمده فروشی ها ارائه می دهد.
هدف از نمونه برداری، به دست آوردن نمونه مناسب از مقدار دانههای کاکائو به منظور بررسی و تجزیه و تحلیل می باشد.
نمونهگیری صحیح یک عمل دشوار است که مستلزم توجه دقیق و برنامهریزی است که چگونه یک نمونه میتواند از مقدار زیادی کالا برای نمونهگیری انتخاب شود. این مساله وجود هر گونه محدودیت یا شرایط غالب را در نظر میگیرد که ممکن است مشکلاتی برای نمونهگیری ایجاد کند.
دستورالعمل های شرح داده شده در این سند به عنوان یک عمل خوب شناخته می شوند تا هر زمان که قابل اجرا باشد دنبال شوند.
منبع: سایت ایزو گردآوری و ترجمه : الهه تقی زاده بهجتی