تماس تلفنی پیام در تلگرام

ISO / TS 19657: 2017



ISO / TS 19657: 2017

تعاریف و معیارهای فنی برای مواد غذایی طبیعی  به حساب می آیند

 

 

ISO / TS 19657: 2017 تنها در ارتباطات کسب و کار به کسب و کار (B2B) قابل استفاده است. این الزامات در ارتباط با محصول به مصرف کنندگان (یعنی برچسب داوطلبانه و اجباری) اعمال نمی شود.

همچنین دامنه این استاندارد  به ایمنی انسان، ایمنی زیست محیطی، ملاحظات اجتماعی-اقتصادی (مانند تجارت عادلانه) و ویژگی های مواد بسته بندی اعمال نمی شود.

 

ISO / TS 19657: 2017الزامت این استاندارد  شامل موارد زیر نمی شود:

 

- طعم دهنده ها

 

- آب معدنی طبیعی

 

- آب آشامیدنی بطری

 

هیچ الزامی برای مهندسی ژنتیک و همچنین روش های کشاورزی مانند تولید آلی در این سند وجود ندارد.

 

 

این استاندارد باید برای تمام مواد غذایی، از جمله مواد افزودنی مواد غذایی، در حالی که نیازی به تأمین دارو نیست، اعمال شود

 

این به صراحت به ارتباطات B2B اختصاص دارد و به ارتباطات محصول نهایی اشاره نمی کند. همچنین هیچگونه سؤالی درباره مسائل مربوط به ایمنی انسان، نوع تولید کشاورزی یا مهندسی ژنتیک وجود ندارد. پس از یک بخش تعریف شاخص های اصلی برای مبدا "طبیعی" به شرح زیر است:

 

مواد غذایی نباید با سنتز شیمیایی به دست آید

مواد اولیه باید از یک یا چند مورد زیر تشکیل شود: گیاه، جلبک، قارچ، حیوان، میکرو ارگانیسم

مواد غذایی باید به طور انحصاری از مواد اولیه با فرآوری فیزیکی و / یا آنزیمی و / یا میکروبیولوژیکی به دست آید

به منظور رعایت ایمنی مواد غذایی و الزامات قانونی و مشخصات فنی، دیگر فرایندها نیز می توانند برای تمیز کردن مواد غذایی تولید شده از بالا استفاده شوند، در صورتی که ساختار اولیه شیمیایی / مولفه های تشکیل دهنده مواد تشکیل دهنده غذا هشدار داده نشود.

 

 

 

معرفی

هدف از این سند ارائه معیارهای فنی مواد غذایی به عنوان طبیعی برای استفاده در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در سطح جهانی است.

این سند معیارهای فنی را برای همه شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی صرف نظر از اندازه و پیچیدگی ارائه می دهد و در همه سازمان ها قابل اعمال است،

 این سند برای استفاده در ارتباطات و روابط کسب و کار در کسب و کار در زنجیره تامین جهانی غذا در نظر گرفته شده است.

انطباق با این سند به اطمینان از یک زمینه بازی و شیوه های عادلانه در روابط کسب و کار کمک می کند.

این سند قصد ندارد به مصرف کنندگان اطلاعات مربوط به مواد غذایی طبیعی ارائه دهد، زیرا انتظارات مصرف کننده به طور گسترده در سراسر جهان و از محصول به محصول متفاوت است.

 

1 دامنه

این سند، تعاریف و معیارهای فنی (منابع قابل قبول، مواد و فرایندها) را برای مصارف مواد غذایی به عنوان طبیعی مورد توجه قرار می دهد.

این سند مربوط به مواد غذایی است.

این سند تنها در ارتباطات کسب و کار (B2B) قابل استفاده است. این ارتباط در ارتباط با محصول به مصرف کنندگان (یعنی برچسب داوطلبانه و اجباری) اعمال نمی شود.

این به ایمنی انسان، ایمنی زیستی، ملاحظات اجتماعی-اقتصادی (مثلا تجارت عادلانه) و خصوصیات مواد بسته بندی اطلاق نمی شود.

این به موارد زیر اعمال نمی شود:

- طعم دهنده ها [1]؛ با این حال، ممکن است به ارزیابی مواد غیر طعم دهنده از طعم دهنده ها با توجه به معیارهای فنی تعریف شده در این سند؛

- آب معدنی طبیعی [2]؛

- آب آشامیدنی بطری [3].

هیچ الزامی برای مهندسی ژنتیک و همچنین روش های کشاورزی مانند تولید آلی در این سند وجود ندارد. با این حال، این می تواند به مقررات و / یا سایر شرایط مورد نیاز باشد.

2 نکته های استاندارد

هیچ ارجاعی در این سند وجود ندارد.

3 شرایط و تعاریف

برای اهداف این سند، شرایط و تعاریف زیر اعمال می شود.

ISO و IEC پایگاههای داده های اصطلاحات را برای استفاده در استاندارد سازی در آدرس های زیر حفظ می کنند:

- IEC Electropedia: در دسترس http://www.electropedia.org/

- پلت فرم مرور ایزو آنلاین: موجود در https://www.iso.org/obp

3.1

غذا

هر ماده ای که به صورت خوراکی، نیمه پردازش یا خام است و برای مصرف انسان مورد استفاده قرار می گیرد و شامل نوشیدنی، آدامس و هر ماده ای است که در تولید، آماده سازی یا درمان "غذا" استفاده شده است، اما شامل لوازم آرایشی و یا تنباکو نیست یا مواد مورد استفاده تنها به عنوان مواد مخدر

[منبع: Codex Alimentarius - استاندارد عمومی برای برچسب گذاری مواد غذایی بسته بندی شده (CODEX STAN 1-1985)]

3.2

جزء

هر ماده ای از جمله افزودنی مواد غذایی (3.3) که در تولید یا آماده سازی مواد غذایی (3.1) مورد استفاده قرار می گیرد و در محصول نهایی موجود است، اگر چه احتمالا در شکل اصلاح شده

[منبع: Codex Alimentarius - استاندارد عمومی برای برچسب گذاری مواد غذایی بسته بندی شده (CODEX STAN 1-1985)]

3.3

افزودنی مواد غذایی

هر ماده ای که به طور معمول به عنوان یک ماده غذایی (3.1) به تنهایی مصرف نمی شود و به طور معمول به عنوان یک عنصر معمول (3.2) غذا مصرف نمی شود، صرفنظر از اینکه دارای ارزش غذایی باشد، علاوه بر اینکه قصد دارد غذا برای یک هدف تکنولوژیکی (از جمله ارگانولپتیک) در تولید، پردازش، آماده سازی، درمان، بسته بندی، بسته بندی، انتقال و یا نگهداری از چنین نتایج مواد غذایی، ممکن است منطقی انتظار می رود که (به طور مستقیم یا غیر مستقیم) در آن یا محصولات جانبی خود تبدیل شدن به یک جزء یا به طور دیگری بر ویژگی های چنین غذاهایی



گواهینامه های بین المللی ایزو

CB های مورد تایید اداره استاندارد 

اخذ نشان استاندارد ملی ایران

شرکت های صادر کننده گواهینامه ایزو

مراحل اخذ گواهینامه ایزو


دسترسي سريع

برخي از مشتريان ما


اعتبارنامه / مشارکت

telegram

پشتیبانی تلگرام