سفر مواد غذایی
چرا ایمنی مواد غذایی همچنان ادامه دارد؟
ما در یک اقتصاد غذایی جهانی زندگی می کنیم و اکثر مردم هزاران کیلومتر دورتر غذاهای خریداری شده را مصرف می کنند که این مواد غالبا به صورت عمده بسته بندی می شوند تا دسترسی به مواد غذایی را در خانه و رستوران ها ساده تر کنند.
این شرایط فرصت مناسبی را برای پاتوژن ها به وجود می آورد.
استانداردهای مربوط به صنایع غذایی سعی دارند که از سلامت عمومی مردم محافظت کنند و تاثیر منفی اجتماعی و اقتصادی این بحران ها را به عنوان یک دارایی حیاتی برای سازمان ها به زنجیره غذایی افزایش دهند.
در ایزو ISO22000:2018 که در سال 2018 منتشر شده است ، نگاه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به چگونگی حداقل رساندن این خطرات نگاه می کند.