ایزو 20022
تبادل اطلاعات بین موسسات مالی
بازار، ایده و تحقیقات اجتماعی، از جمله بینش و تجزیه و تحلیل داده ها - الزامات واژگان و خدمات
ISO 12931:2012
معیارهای عملکرد برای راهحلهای احراز هویت مورد استفاده برای مبارزه با جعل کالاها
ISO 10006:2017
دستورالعمل برای کیفیت مدیریت پروژه ها
ISO 19650
ساخت و ساز بهتر ساختمان ها با استانداردهای بین المللی جدید
ISO 21401:2018
Sustainable tourism
کمک های فنی برای افراد معلول - سیستم های کنترل محیط زیست برای زندگی روزمره
استاندارد فندک
استاندارد سازی در زمینه راهنمایی در قیمت گذاری واحد
انفورماتیک پزشکی - طبقهبندی اهداف برای پردازش اطلاعات سلامت شخصی.
سیستم مدیریت انطباق
ایمنی اسباب بازی ها – قسمت۱: جنبه های ایمنی مربوط به خواص مکانیکی و فیزیکی
تجهیزات آشپزخانه
میوه ها و سبزیجات - شرایط فیزیکی در سردخانه ها - تعاریف و اندازه گیری
پلاستیک ها – راهنمایی برای بازیافت ضایعات پلاستیکی
آموزش خارج از آموزش رسمی - الزامات خدمات
خدمات ترجمه - الزامات خدمات ترجمه
پوشش های نساجی – پشم خالص - فرش دستبافت– مشخصات
ISO 21500 :2012
راهنمایی برای مدیریت پروژه
سرویس های بهداشتی بدون فاضلاب - واحدهای آماده پیش ساخته
آرد گندم و آرد چاودار - راهنمایی عمومی در مورد تهیه پیش نویس آزمایش های نان
روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی – تهیه نمونه آزمایشی
دانه های کاکائو – خصوصیات و الزامات کیفی
ISO 7010: 2011
نمادهای گرافیکی - رنگ ایمنی و علائم ایمنی - علائم ایمنی ثبت شده
ISO 2171: 2007
غلات، حبوبات و محصولات جانبی - تعیین خاکستر حاصل از طریق سوزاندن
نمادهای گرافیکی - نمادهای اطلاعات عمومی
آزمایشگاه های پزشکی - الزامات کیفیت و صلاحیت
دستکش های پزشکی – تعیین پودر جداشدنی سطح
ایمنی محصول مصرف کننده - دستورالعمل برای تامین کنندگان
ISO 22810:2010
ساعت سازی - ساعتهای مچی مقاوم در برابر آب
جواهرات و اشیای قیمتی - عیار آلیاژهای فلزات گرانبها
ISO 21422 | IDF 242
تعیین موادتشکیل دهنده غذای نوزادان
ISO 10077-1:2017
عملکرد حرارتی پنجرهها، درها و کرکرهها - محاسبه انتقال حرارتی
گازهای گلخانه ای - راندمان کربن محصولات - الزامات و دستورالعمل ها برای تعیین مقدار
طراحی محیط ساختمان - دستورالعمل برای ارزیابی کارایی انرژی ساختمان های جدید
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی – الزامات برای سازمان های ممیزی و صدور گواهینامه سیستم ایمنی مواد غذایی
چاشنی - زعفران (Crocus sativus L.) – بخش اول: مشخصات
سازمان های آموزشی - سیستم های مدیریت برای سازمان های آموزشی – الزامات به همراه راهنمای استفاده
محصولات کشاورزی ارگانیک – طرح برای روش های استاندارد نمونه برداری از مقدار زیاد
کاربرد ارزیابی ریسک در دستگاه های پزشکی
تعیین اندازه لباس – قسمت اول: تعاریف آنتروپومتری برای اندازه گیری بدن
سیستم مدیریت انرژی
ابزار آلات سبزتر( سازگار با محیط زیست)
ISO 3720: 2018
قوی تر کردن شهرهای آینده
ISO 18369-1:2017
لنزهای چشمی
ISO 19443:2018
عرضه محصولات و خدمات مهم برای ایمنی هسته ای
ISO 9004 : 2018
اسرار موفقیت کسب و کار در استاندارد جدید ISO
ISO 11609:2017
دندان پزشکی – خمیردندان – الزامات ، روش های آزمون و نشانه گذاری
ISO/TS 30411:2018
مدیریت منابع انسانی ، کیفیت استخدام